Hoe schrijf je een sinterklaasgedicht met ChatGPT?

Bij Nodefy zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten met de nieuwste technologieën. We gebruiken een breed scala aan AI-tools en zoeken continu naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren. Dit jaar hebben we Rijmpiet ontwikkeld, een unieke Sinterklaasgedichtenmaker, gebaseerd op de nieuwste ChatGPT-ontwikkelingen.

 

Aan de Slag met Rijmpiet
Rijmpiet is toegankelijk voor gebruikers met de betaalde versie van ChatGPT. Heb je toegang tot deze versie? Klik dan op de onderstaande knop om Rijmpiet te starten. Gebruik je de gratis versie? Geen zorgen, lees verder voor instructies.

Deze afbeelding is door ChatGPT gemaakt

Instructie voor de gratis versie
Voor gebruikers van de gratis versie van ChatGPT, begin je met de volgende instructie:

“Schrijf een Sinterklaasgedicht voor [naam] met humor en traditionele elementen zoals pepernoten en de stoomboot. Voeg zelf elementen toe en gebruik een ABAB of AABB rijmschema. Zorg dat de rijm kloppend is en vermijd gevoelige onderwerpen, maar voel je vrij om [naam] speels in de maling te nemen. Stel mij vijf vragen om het persoonlijk te maken.”

 

Het proces
Nadat je de instructies hebt gevolgd, stelt ChatGPT je vijf vragen. Beantwoord deze in één keer en ontdek het unieke gedicht dat ChatGPT voor jou creëert. Het resultaat is wellicht niet meteen perfect, omdat het model voornamelijk in het Engels is getraind, maar het vormt een solide basis voor jouw persoonlijke Sinterklaasgedicht.

Ontdek de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf
Benieuwd hoe kunstmatige intelligentie jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Wij helpen bedrijven om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van AI. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Onze klanten

Neem contact op voor een kennismaking

Wanneer je een offerte wilt aanvragen of gewoon een vraag hebt, neem dan contact met ons op via onze Contactpagina.